Akset e rimorkiove dhe frenat e rrotave

Akset e rimorkiove

Aksi i rimorkios është element kyç për një rimorkio ose kamper plotësisht funksional. Nëse aksi është dëmtuar, konsumuar ose është ndryshkur, ai duhet të ndërrohet. Nëse frenat e rrotave në rimorkion me frena duhet të rinovohen, zakonisht është më mirë dhe më ekonomike që të ndërrohet gjithçka në vend që të rinovohet një aks i vjetër dhe i konsumuar.

Akset me frena dhe pa frena të rimorkiove

Te Valeryd ju do të gjeni akse rimorkiosh me frena dhe pa frena nga një numër prodhuesish dhe në shumë dimensione. Në rastin e pazakontë që aksi për rimorkion apo kamperin tuaj nuk është i disponueshëm, ne mund të prodhojmë për ju një aks me porosi. Nëse ndodh kështu, mjafton të kontaktoni me ne për kohën e dorëzimit dhe çmimin.

Paketë e plotë aksesh për rimorkio

Ne ofrojmë gjithashtu paketat e plota të akseve të përbëra nga akset, pjesët bashkuese si edhe pjesët për transferimin e frenave.

Valeryd ofron gjithashtu akse të lirshme për rimorkiot qoftë me apo pa frena.
Akset pa frena të rimorkiove:
Ne kemi akse pa frena rimorkiosh nga 750-1000 kg
Akset me frena të rimorkiove:
Ne kemi akse me frena rimorkiosh nga 750-1800 kg

Pikat që duhen pasur parasysh kur zgjidhet një aks për një rimorkio ose kamper:

Kush e ka prodhuar aksin aktual? Nëse nuk jeni i sigurt, kjo mund të jetë e vendosur mbi kupë, në pllakëzën që ndodhet në trupin e aksit ose në pjesën e pasme të pjastrës ku fiksohen frenat. Tani gjeni se çfarë bashkuesi keni. Në fund, duhet të dini peshën totale të rimorkios dhe kontrolloni matjet A, B dhe C. Pasi të keni bërë këtë, duhet të zgjidhni një aks nga i njëjti prodhues me matjet e duhura dhe një peshë maksimale që i korrespondon peshës totale të rimorkios ose një niveli më lart. Gjithashtu, mos harroni të kontrolloni diametrin e frenave.

Duke bashkuar forcat me Valeryd, ju fitoni një partner i cili, përmes njohurive dhe ekspertizës së shëndoshë, mund t’ju sigurojë pjesët që përshtaten me nevojat specifike të kompanisë suaj ose të individit. Merrni vendime duke ditur se gjithçka do të kryhet sipas metodës së miratuar.